Bordestrap: stevig en robuust maar gemakkelijk in gebruik

Bordestrap

Ik was op zoek naar een bordestrap voor in de zaak. Omdat hij bedrijfsmatig gebruikt gaan worden, wilde ik geen simpel keukentrapje maar echt een goede stevige trap.

Bordestrap van VDSteenXXL

BordestrapDeze bordestrap vond ik bij VDSteenXXL. Bij deze specialist in trappen, ladders en steigers hebben ze verschillende bordestrappen van diverse merken in het assortiment. Het grootste verschil is het aantal treden. Zo kun je bordestrappen krijgen met 2 treden en met 12 treden en met alles er tussenin. Welke het meest geschikt is, is afhankelijk van waarvoor je hem gebruikt. Als je af en toe een lampje moet verwisselen dan heb je een kleinere trap nodig dan als je de ramen wil wassen op de eerste etage.

Gemakkelijk in gebruik

Welk formaat je ook kiest, de trappen van VDSteenXXL zijn allemaal stevig en robuust. Door het gebruik van aluminium zijn de trappen licht. Je kunt ze dus gemakkelijk inklappen, verplaatsen en opbergen. Door dit gebruiksgemak zijn de bordestrappen erg populair. Alle trappen voldoen aan de wettelijke richtlijnen en normen. Hierdoor kunnen ze ook professioneel gebruikt worden. De regelgeving is daarvoor namelijk strenger omdat elke werknemer veilig moet kunnen werken.

Jaarlijkse keuring

BordestrapHet is ook belangrijk dat het werkmateriaal elk jaar wordt gekeurd om te zorgen dat alles naar behoren werkt en er geen ongelukken kunnen gebeuren doordat materiaal oud of kapot is. VDSteenXXL kan deze keuring ook verzorgen.  Heb je hier interesse in, neem dan even contact met hen op. Dat kan telefonisch of via e-mail.

Uit voorraad leverbaar

Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Je kunt ze bestellen via de website of breng een bezoek aan de winkel in Valkenswaard. Hier kun je 6 dagen per week terecht. Wil je via de webshop bestellen, dan kun je ook altijd advies vragen aan een van de medewerkers. Dat kan bijvoorbeeld via de chatfunctie waardoor je direct contact hebt.