Verschillende soorten banden en velgen

Een auto is een behoorlijke investering. Natuurlijk wil je dan zo tevreden mogelijk zijn met jouw aanwinst. Veel mensen focussen dan op het model en de kleur, of plakken er een paar stickers op. Maar naast model, kleur en eventuele stickers zijn er nog veel meer aspecten die je kunt personaliseren. Bij JD Banden & Velgen is de keuze reuze!

Wat past bij mijn auto?

Als eerste moet je kijken uit welke serie jouw auto komt. Serie 1 bestaat onder andere uit de Standaarduitvoering, Model Sport Line, Model Luxury Line en de Model M Sport. In de Serie 2 zitten tevens de Coupé, Cabrio, Active Tourer, Gran Tourer en de Gran Coupé. De velgen BMW 1 serie zullen bij alle auto’s uit serie 1 passen, de velgen BMW 2 serie zullen bij de serie 2 auto’s passen.  

16, 17 of 18 inch?

De velgen kun je in het zwart, wit en zilver krijgen, met natuurlijk het mooie BMW logo in middelpunt. Je kunt ook kiezen uit 16, 17 of 18 inch velgen en bepaal zelf hoe hoog je zit! Misschien wel het meest opvallende aan velgen, is de vorm. Bij de velgen BMW serie 2 kun je kiezen uit verschillende designs. Kies voor een minimalistisch ster design, of eentje met meerdere vertakkingen naar de band toe.

Verder bestaat er ook nog keuze uit zomer of winterbanden. Voor het optimale rijcomfort blijft het belangrijk om de meest geschikte banden te gebruiken. Ook al zijn de winters minder streng geworden in Nederland, hagel en sneeuw komen nog vaak genoeg voor! De mooie kleuren en designs zijn in de velgen BMW 1 serie en de velgen BMW 2 serie zowel als winterband en zomerband verkrijgbaar.

Nieuwe banden en velgen zijn misschien wat prijzig. Gelukkig heb je ook de mogelijkheid bij JD Banden en Velgen om gebruikte artikelen te kopen. Dit scheelt in de portemonnee en is net zo veilig!