Xbrl software vendors

Het gebruik van xbrl neemt toe en er worden steeds meer software verkocht. Steeds meer bedrijven en instellingen gebruiken xbrl software. Dit heeft te maken met het feit dat xbrl standaard begint te worden in de financiële sector.

Xbrl

Xbrl zelf is een open standaard. Dit betekent dat voor het gebruik van xbrl geen licentiekosten betaald hoeft te worden. Dit betekent helaas niet dat xbrl software gratis is. Xbrl is namelijk alleen de taal waarmee de software word gemaakt. De software zelf moet gekocht worden bij xbrl software vendors. In Nederland zijn er diverse xbrl software vendors waar het aangeschaft kan worden.

Prijzen en diensten

Diverse xbrl software vendors hanteren natuurlijk ook verschillende prijzen. Het is dus even goed onderzoek doen naar wat je bedrijf nodig heeft en welke xbrl software vendors er het beste bij past. Sommige xbrl software vendors bieden ook hun diensten aan. De diensten bestaan uit het integreren van de xbrl software in bestaande systemen en van het geven van cursussen. De werknemer moeten immers ook leren werken met de xbrl software. Ook kan er natuurlijk gekozen worden voor xbrl software vendors dat enkel de software aanbieden voor xbrl.

Voor meer informatie over xbrl software vendors kun je de onderstaande websites bezoeken.