Vergelijk je energiecontract

Als je op zoek bent naar een nieuwe energieleverancier voor jouw bedrijf kun je je behoorlijk overweldigd voelen. Er zijn immers zoveel aanbieders op de markt en ze beloven stuk voor stuk gouden bergen. Als MKB of ZZP ben je echter kwetsbaarder en je wilt geen onnodige kosten hoeven maken. Waarom dan niet eens stroom vergelijken zakelijk? Door de aanbiedingen van verschillende energieleveranciers met elkaar te vergelijken ben je beter in staat om een goede keuze te maken.

 

Waar moet je op letten bij het vergelijken?

Als je bij verschillende energiebedrijven een offerte hebt opgevraagd ga je ze met elkaar vergelijken. Stel jezelf hierbij de volgende vragen:

  • Wat is de lengte van het contract?
  • Wat zijn de gestelde voorwaarden?
  • Vergelijk de prijzen van de verschillende aanbieders.
  • Is de prijs in het contract vast of flexibel?
  • Wat is het verbruik van jouw bedrijf?
  • Is er een speciaal tarief voor dal- en piekuren?

 

Stroom vergelijken zakelijk

Als je de verschillende aanbiedingen met elkaar vergelijkt zal je merken dat geen leverancier hetzelfde is. Niet alleen de prijzen verschillen, maar ook de opbouw van elk contract. Het is begrijpelijk dat je je na het vergelijken toch nog twijfelt. Iets kan op papier het beste contract zijn, maar past het wel bij mijn bedrijf? Een terechte vraag, want elk bedrijf is immers anders. Gazprom Energy helpt je daarom graag met de ‘Energiescan’. Hierbij gaan ze persoonlijk met jou in gesprek om helder te krijgen wat jouw wensen en behoeften zijn. Ook kunnen zij vaststellen wat het stroomverbruik is van jouw bedrijf, en wat hiervoor de beste oplossing is. Ze zullen je vervolgens een aanbod op maat doen tegen een goede prijs. Met zo’n aanbod ben je verzekerd van vaste leveringsprijzen en duidelijkheid over je kosten. Ook hoef je niet bang te zijn voor onverwachte prijswijzigingen. Best handig dus, zo’n energiescan.