Tweedehands horeca stoelen aanschaffen voor thuis

Tweedehands horeca stoelen kopen is niet alleen voor nieuwe horecagelegenheden het overwegen waard. Ook wanneer u voor uw eigen interieur in huis op zoek bent naar stoelen, is dit een slimme keuze! De tweedehands horeca stoelen worden vaak verkocht voor restaurants of uitgaansgelegenheden die in het verleden failliet zijn gegaan. Om hun schulden af te kunnen lossen is de verkoop van de inboedel noodzakelijk. De horecastoelen en -tafels vormen hier een belangrijk onderdeel van. Vaak is de kwaliteit van deze tweedehands horeca stoelen dermate goed, dat ze nog jaren gebruikt kunnen worden door bedrijven of particulieren.

Zelf tweedehands horeca stoelen opknappen

Mochten de tweedehands horeca stoelen niet meer zo mooi zijn als u gehoopt had, dan kunt u deze zelf opknappen. Vaak verkeert de basis van de stoelen nog in een goede staat, waardoor u enkel hoef te zorgen voor het vernieuwen van de verflaag op de stoelen. Schuur de stoelen, neem ze af met een vochtige doek en verf of lak ze vervolgens opnieuw. U kunt er ook voor kiezen om de stoelen te spuiten, wat vaak sneller gaat en voor een mooier resultaat kan zorgen.

Tweedehands horeca stoelen kunt u eenvoudig op internet aanschaffen. Er zijn verschillende websites waarop de restpartijen van failliete bedrijven worden aangeboden. Het kan verstandig zijn om de stoelen vooraf te bekijken of foto’s van de stoelen op te laten sturen. Zo weet u in welke staat de stoelen verkeren en wat er aan de stoelen gedaan moet worden, voordat u ze aanschaft.