Straal letterlijk uw boodschap uit

Bosman Reklame

U hebt met zorg uw bedrijfsnaam gekozen en uw bedrijfspand ingericht. Waarom zou u dit niet aan de buitenwereld tonen? Een goede manier om op te vallen bij voorbijgangers is het plaatsen van Lichtbakken.

Subtiele uitstraling

Een lichtbak klinkt u wellicht wel erg opvallend in de oren. Toch hoeft het plaatsen van een lichtbak niet direct te betekenen dat u 24 uur per dag overheerst in het straatbeeld. Lichtbakken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo kunt u zelf de afmeting kiezen die past bij uw pand. Ook de vorm van de lichtbak ligt volledig in uw handen. Gaat u voor een wandlichtbak die plat op de muur wordt geplaatst? Of gaat u voor een uitsteekbak die, zoals de naam al zegt, uitsteekt vanaf de muur. De vrijstaande lichtbak wordt bovenop uw dak geplaatst en de luifellichtbak komt onder de luifel van uw zaak. Wanneer een rechte vorm niet past bij wat u wilt uitstralen, dan kiest u voor de specials. Deze zijn rond, ovaal of iedere andere vorm die u wenst. Laat uw creativiteit de vrije loop! Pakt u helemaal uit? Dan kunt u los met alle kleuren, foto’s of afbeeldingen die u wilt. Liever subtieler? Dat kan. Zo zijn er diverse soorten gevelreclame die niet verlicht zijn, zo pakt u alleen overdag de spotlights. Ook gevelbelettering is dan een goede optie. Op die manier stemt u uw reclame af op uw huisstijl.

Bosman Reklame

Goed gemonteerd en gedegen advies

Natuurlijk wilt u uw lichtbak zo goed mogelijk laten monteren, zodat u er nog jaren plezier van hebt. Bij Bosman Reklame doen zij dit al veertig jaar voor de meest uitlopende bedrijven. U kunt er dus vanuit gaan dat uw lichtreclame op de meest constructieve manier wordt bevestigd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker even contact op, de medewerkers staan graag voor u klaar met gedegen advies.

<<p>Natuurlijk wilt u uw lichtbak zo goed mogelijk laten monteren, zodat u er nog jaren plezier van hebt. Bij Bosman Reklame doen zij dit al veertig jaar voor de meest uitlopende bedrijven. U kunt er dus vanuit gaan dat uw lichtreclame op de meest constructieve manier wordt bevestigd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker even contact op, de medewerkers staan graag voor u klaar met gedegen advies.</p>