Schort borduren geeft personeel uitstraling

Van Dongen Met de Kroon

Een schort borduren voor het personeel? Ik had hier al wel eens vaker over nagedacht, alleen nog de definitieve beslissing gemaakt. Persoonlijk vind ik dit perfect in onze winkel staan. De klanten kunnen het personeel een stuk sneller herkennen en wellicht straalt het ook nog professionaliteit uit. Je weet het immers maar nooit toch? Zo heb ik ervoor gekozen om een vergadering in te lassen met het gehele team. Dit moest en zal gewoonweg besproken worden en hopelijk stemt iedereen ermee in!

Schort borduren

De vergadering is van start!

“Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, wat vinden jullie van een schort borduren met logo”. Ik wilde er ook geen gras over laten groeien en heb deze vraag meteen gesteld. Tot mijn verbazing reageerde iedereen hier zo enthousiast op! Ik kon gewoonweg meteen aan de slag om de maten door te geven. Al moest ik dan nog wel een bedrijf zien te vinden die dit voor ons kan realiseren. Echter maak ik mij daar geen zorgen over.

De schort borduren naar wens

Nadat alles was besproken tijdens de vergadering kon iedereen weer terug aan het werk. Ik ben meteen op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die de schorten voor ons kan borduren. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van vandongenmetdekroon.nl. Op deze website is het eenvoudig te realiseren. Bovendien zijn zij een stuk voordeliger dan dat ik het elders had gezien. De keuze had ik vrij snel weten te maken en ben contact gaan zoeken met dit bedrijf.

Borduurmachine

Een vriendelijke heer aan de andere kant van de lijn heeft al mijn wensen correct genoteerd. Het enige waar ik nog voor moest zorgen was dat de logo die kant op ging. Natuurlijk heb ik die standaard op de computer staan. Nog geen vijf minuten later was het dan ook geregeld.