Schakel Boot Vertalingen in

Als ondernemer zijnde ben je dagelijks druk in de weer om meer klanten naar je toe te trekken. Helaas hebben we vorige week een nieuwe klant ontvangen welke alleen maar in het Engels spreken kan. Op zich is dat geen enkel probleem, echter wil ik maar al te graag dat de brieven die verstuurd worden ook goed worden vertaald. Zodoende ben ik gaan zoeken op het internet en terecht gekomen bij Boot Vertalingen. Bij hun is het mogelijk om een opdracht neer te leggen zodat het op de juiste manier vertaald wordt. 

logo_website_vertalingen

Natuurlijk heb ik nog wel eerst elders gekeken in de hoop het makkelijker te vinden. Toch vrij snel weer terug gegaan naar hun toe, dit naar aanleiding van het feit dat ik bij hun een prettiger gevoel heb. Ook de kosten welke hier worden gehanteerd zijn aantrekkelijk genoeg.

Ingeschreven en gelijk begonnen

Door je op de website van Boot Vertalingen in te schrijven kan je er gelijk een opdracht plaatsen. Dit gebeurt simpel en snel vanachter je eigen computer. Je hoeft er dus niet eens de deur voor uit te gaan! Dit vond ik persoonlijk erg prettig om te lezen waardoor ik me dan ook echt heb ingeschreven. Met nog geen vijf minuten later was ik ingeschreven en heb ik mijn eerste opdracht hier neergelegd. Eigenlijk was mijn eerste opdracht om het te testen, al vrij snel heb ik de echte opdracht hier neergelegd aangezien ik een nette en goed verzorgde vertaling terug heb gekregen.