Online boekhouden met Yoursminc

Yoursminc is een programma voor online boekhouden voor bedrijven sinds 2013. In de afgelopen vijf jaar is het aantal gebruikers van deze administratiesoftware gestegen naar duizenden in België. De gebruikers van het programma zijn eenmanszaken, kleinere en middelgrote ondernemingen in België. En de tevredenheid bij deze klanten is groot, want Yoursminc heeft een hoge tevredenheidsscore van 8.8.

Prijzen

Met dit programma kan je behalve boekhouden ook facturen maken en administreren en aan klantmanagement doen met CRM. Zo ben je voor een bedrag per maand of kwartaal in een keer klaar. Het goedkoopste pakket is al te krijgen voor E 9.95 per maand terwijl het duurste pakket E 19.95 per maand of E 54,95 per kwartaal kost. Je kunt deze uitgebreide versie drie maanden gratis uitproberen voordat je beslist.

Altijd bij de hand

Ondernemers waarderen de extra functies van facturering en CRM zonder extra kosten. Ook fijn is de voortdurende online toegang en beschikbaarheid van gegevens. Dus onafhankelijk van plaats en tijd. Dat is ook prettig als je onderweg wat wilt werken. Of tijdens vergaderingen bij gegevens wilt kunnen. Of thuis de administratie wilt inzien en bijwerken of behoefte hebt aan tussentijdse rapportages of overzichten.

Meer tijd over voor ondernemen

De makers van Yoursminc hebben moeite gedaan om het programma overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te maken. Dat wordt ook gewaardeerd door de ondernemers die het programma gebruiken. Ze ervaren de boekhouding minder als een last. Ze vinden het prettig om met de versnelde een versimpelde boekhouding tijd en geld te besparen. En er blijft meer tijd over voor andere activiteiten binnen de onderneming.

BTW aangifte

Fiscale en administratieve verplichtingen zijn nu snel voor te bereiden en uit te voeren. Neem bijvoorbeeld de BTW aangifte in België. Veel ondernemers zien nogal op tegen de steeds terugkerende BTW aangifte.  Met Yoursminc heb je alle gegevens die je voor de BTW nodig hebt meteen bij de hand. Je kunt dan eenvoudig via intervat digitaal BTW aangifte doen. Voor deze en andere aangiften is het goed te weten dat Yoursminc beschikt over het SSL veiligheidscertificaat. Zo weet je dat er steeds sprake is van een beveiligde verbinding. Gegevens worden gecodeerd verzonden. Bezoek voor meer informatie de website www.yoursminc.be.