Goedkoop boek drukken

Het is toch niet te geloven hoe goedkoop boek drukken is geworden. Iedereen kan nu gewoon goedkoop boek drukken bij een drukkerij. Tussen de drukkerijen is er ook nog een flinke concurrentie waardoor je als consument nog goedkoper uit bent.

Heb je een verhaal geschreven en wil je het laten drukken dan is dit gewoon mogelijk. Je hoeft ook niet meteen voor een grote oplage te gaan want het is ook gewoon mogelijk om een kleine oplage te laten drukken. Je moet dan wel minimaal 10 boeken laten drukken.

Hoe is goedkoop boek drukken toch mogelijk? Dit heeft vooral te maken met de vooruitgang in technologie. Het drukken van boeken moest vroeger met drukpersen worden gedrukt. Dit was een dure en tijdrovende proces. Tegenwoordig gebeurt goedkoop boek drukken met printers. De printers worden weer aangestuurd door computers. Voor mensen dat op zoek zijn naar werk is het slecht nieuws maar voor de consument en drukkerij goed nieuws. Minder personeel betekent ook minder kosten.

Je betaalt voor goedkoop boek drukken zo een 80 tot 100 euro voor 10 boeken. Dit is toch echt niks voor het laten drukken van eigen boeken. Voor deze prijs heb je gewoon eigen boeken en ben je een gepubliceerde schrijver.