Een zeer goede tip voor en klantvriendelijk outplacementbureau

logo_rondomwerk

Ben je op zoek naar een goed outplacementbureau dat en ook plaatsingspercentage heeft en zeer veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid? Neem dan eens een kijkje op de website van Rondom Werk.

Vrijblijvend een vacature opvragen 

Op de website van outplacementbureau Rondom Werk is erg veel informatie vinden voor de veel diensten die het bedrijf aanbiedt. Ook is er op de website erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt om aan te bieden heeft. Na het lezen van de informatie besloot ik zelf om vrijblijvend een vacature op te vragen. Ik kreeg al erg snel een reactie en besloot om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

Vitaalteam


Zeer tevreden over het bedrijf Rondom Werk

Tijdens het gesprek werd alles wat het bedrijf mij te bieden heeft erg uitgebreid uitgelegd. Na het gesprek heeft mijn werknemer een aantal gesprekken gehad en het bedrijf had al erg snel nieuw werk voor hem gevonden waar hij het erg naar zijn zin heeft. Daarom ben ik ook zeer tevreden over het bedrijf en raad ik het bedrijf aan iedereen aan die opzoek is naar een goede loopbaanbegeleiding of outplacement.