Een blik achter de schermen: Het productieproces van onze buitenreclame op maat

Lichtreclame Hengelo Jonge Poerink

Als je wel eens langs een winkelcentrum of bedrijfspand bent gelopen, heb je vast wel eens opgemerkt dat de gevels vaak voorzien zijn van opvallende en verlichte reclame. Deze reclame wordt vaak gemaakt met behulp van doosletters, een populair en effectief middel om de aandacht te trekken. Maar hoe worden deze doosletters eigenlijk geproduceerd? In deze blog werpen we een blik achter de schermen op het productieproces van onze buitenreclame op maat.

Het ontwerp

Voordat het productieproces van start kan gaan, is het belangrijk om een goed ontwerp te hebben. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de klant en de technische mogelijkheden. Het ontwerp wordt vaak gemaakt in samenwerking met een ontwerpbureau, waarbij er gelet wordt op de juiste kleuren, lettertypes en afmetingen.

De productie

Na het ontwerpproces gaat de productie van start. De doosletters worden gemaakt van hoogwaardig aluminium of acrylaat, wat zorgt voor een duurzaam en weerbestendig resultaat. Het materiaal wordt met behulp van geavanceerde machines op maat gesneden en gevormd. Vervolgens worden de letters voorzien van verlichting, vaak met behulp van LED-technologie. Dit zorgt voor een energiezuinige en heldere verlichting.

Daarnaast kunnen de doosletters ook worden voorzien van andere extra’s, zoals een lichtbak of een speciale coating. Dit hangt af van de wensen van de klant en de toepassing van de buitenreclame. Het is belangrijk dat de doosletters goed opvallen en passen bij de uitstraling van het bedrijf of de winkel.

De montage

Na de productie worden de doosletters gemonteerd op de gevel van het bedrijfspand of de winkel. Dit gebeurt vaak door ervaren monteurs, die zorgen voor een nauwkeurige en stevige bevestiging. Hierbij wordt rekening gehouden met de juiste afstand, hoogte en positie van de doosletters. Op deze manier komt de buitenreclame optimaal tot zijn recht en trekt het de aandacht van voorbijgangers.

Opvallende buitenreclame met doosletters

Al met al is het productieproces van doosletters een ambachtelijk vakmanschap waar veel precisie en expertise bij komt kijken. Het resultaat is echter een opvallende en professionele vorm van buitenreclame, die de aandacht trekt en bijdraagt aan de herkenbaarheid van een bedrijf of winkel. Wil je meer weten over doosletters en de mogelijkheden voor buitenreclame op maat? Neem dan een kijkje op onze website.