Drie manieren waarop sinterklaaspakketten echt uniek zijn

Sinterklaaspakketten

Wist je dat er ook een hoop bedrijven zijn die geen kerstpakketten meer uitgeven? Sommige bedrijven zijn namelijk overgegaan op sinterklaaspakketten. Een minstens zo leuke traditie met veel aanhang omdat sinterklaas stiekem een feest is dat veel meer gevierd wordt in Nederland. Daarom zijn de sinterklaaspakketten tegenwoordig niet aan te slepen. De populairste versies zijn:

  • pakketten met snoepgoed typisch voor sinterklaas
  • pakketten met verwenproducten zoals rituals
  • pakketten met een mooi stuk chocolade in een speciaal ontwerp
Groot aanbod

Ontworpen chocolade

Ken je die prachtige paashazen of eieren van chocolade die je rond de paasdagen kunt kopen? Dat is prachtige speciaal ontworpen chocolade waar mensen dol op zijn. En wist je dat die speciale chocolade ook gewoon gemaakt wordt rondom de sinterklaasviering? Dan zijn het bijvoorbeeld stukken chocolade in de vorm van een mijter of in de vorm van een paard met sinterklaas erop. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een stuk chocolade in die vorm gemaakt. Het is een heel leuk cadeau voor een sinterklaaspakket maar het is lastig om te delen met zoiets. Bovendien wil je die prachtige chocola eigenlijk helemaal niet kapot maken!

Veel variatie

Een mix aan snoep

Ideaal voor iedereen die een sinterklaaspakket geeft aan ouders van jonge kinderen. Dat strooigoed hebben ze gelijk in huis! Want in een sinterklaaspakket met snoepgoed zitten vaak pepernoten, schuimpjes, chocolademunten en nog veel meer typische sinterklaas dingen. In een jute zak verpakt is het helemaal af.