Beëdigd vertaler voor officiële documenten

beëdigd vertaler

Wist je dat je voor een beëdigd vertaler ook bij Vertaalbureau Direct Vertalen terecht kunt, naast allerlei andere vertaaldiensten? Het vertalen van officiële documenten als overeenkomsten, certificaten en gerechtelijke stukken vereist een bepaalde zorgvuldigheid. Hierop kun je rekenen bij genoemd bureau. Omdat het vertaalbureau werkt met vertalers van over de hele wereld, is vrijwel het vertalen van elke talencombinatie mogelijk. Benieuwd geworden? De werkwijze is eenvoudig:

  • Bezoek de website van het vertaalbureau.
  • Bekijk alle mogelijkheden, staat jouw soort vertaling er niet bij, neem contact op voor de mogelijkheden.
  • Vul het contactformulier op de website in met je persoonlijke gegevens, jouw vragen en de teksten die jij vertaald wilt hebben.
  • Na ontvangst wordt er een inschatting gemaakt van de tijd die nodig is voor een goede vertaling.
  • Jij krijgt antwoord op je vragen met een prijsindicatie.
beëdigd vertaler

Beëdigd vertaler bij vertaalbureau Direct Vertalen

Heb je een beëdigd vertaler nodig, ook dan kun je contact opnemen met Vertaalbureau Direct Vertalen. Er wordt een vertaler voor je gezocht met specialistische kennis over het onderwerp dat vertaald dient te worden. Een beëdigd vertaler is wat duurder omdat deze specialistisch werk levert. 

Hij of zij moet ingeschreven staan in het Register beëdigde vertalers en tolken. Ook dient deze vertaler de vertaalde teksten extra te controleren op juistheid en een foutloze vertaling. Toch zullen ook de kosten van dit specialisme je meevallen. Bij Vertaalbureau Direct Vertalen worden voor alle vertalingen scherpe prijzen gehanteerd.