De GasAlert Extreme detector

Werk je op veel locaties waar er sprake is van veel gassen die gevaarlijk kunnen zijn voor je gezondheid tijdens het inademen of te lange blootstelling? Dan is het handig om altijd een gasmeter bij je te hebben, zodat je op elke plek wanneer dan ook kunt controleren of de hoogtes niet te hoog zijn om aan blootgesteld te worden. De GasAlert Extreme is een compacte enkelgas detector die je makkelijk mee kunt nemen en lang meegaat om jaren gebruikt te kunnen worden. De GasAlert Extreme is eenvoudig te bestellen in de webshop van G4S Safety Solutions. Hier weet je honderd procent zeker dat het apparaat betrouwbaar is en je de garantie krijgt dat ook met intensief gebruik de gasmeter dezelfde hoge kwaliteit blijft behouden.

Functionaliteiten GasAlert Extreme

De GasAlert Extreme is compact en makkelijk in gebruik. Hierdoor kun je de detector op elke locatie inzetten. De meter is geschikt voor enkelgas, maar heeft daarnaast wel meer keuzes uit sensoren voor ook minder gebruikelijke gassen. Er zijn zo’n 12 sensoren waar je uit kunt kiezen, waaronder O3, CI2 en H2S. de GasAlert Extreme is op de seconde nauwkeurig en ook bruikbaar in donkere ruimtes door het verlichte lcd-schermpje.

De GasAlert Extreme is een product van het merk Honeywell. Honeywell is dé marktleider op het gebied van gasdetectors en daarmee kun je erop vertrouwen dat ook deze detector beschikt over een lange levensduur en goede kwaliteit. Daarnaast is de GasAlert Extreme waterbestendig, kan het tegen een stootje en kan de levensduur verlengt worden door de melder aan en uit te zetten. Ook op het digitale vlak is de GasAlert Extreme goed beschermd, door onder andere een automatisch test- en kalibratiestation en wachtwoordbescherming. Werken met gevaarlijke stoffen is een uitdagende functie, maar niet zonder gevaren. Door de GasAlert Extreme in te zetten kun je erop vertrouwen dat je je werk kunt doen zonder dat je teveel wordt blootgesteld aan gevaarlijke gassen.