Deurmat bedrukken hoef niet duur te zijn

Deurmat bedrukken hoef niet duur te zijn. Zeker niet als je dit laat doen bij iMatshop. Deze onderneming is de goedkoopste van de Benelux en dat merk je als je voor een logomat gaat. Zo verzorgt dit bedrijf al sinds negentien negenentachtig al voor Logomatten aan klanten. De meeste klanten is van binnen de Benelux maar ook daarbuiten leveren zij matten. Bij deze onderneming koop je dan ook kwaliteit voor de laagste prijs. Het kan soms voor een logomat wel vijftig procent lager zijn dan bij een ander bedrijf. Ook is een mat met lago geen standaard product. Zo worden deze matten altijd op maat gemaakt. Zo is geen ene wens het zelfde en dat weten zij ook bij dit bedrijf. Een medewerker zal dan ook eerst met jou naar de wensen en budget gaan kijken. Ook zullen zij gaan kijken welke mat het beste in jouw situatie past.

Deurmat bedrukken

Een ruime keuze in deurmat bedrukken

Als je een logomat wil hebben dan heb je een ruime keuze bij iMatschop. Zo hebben zij verschillende type’s logo matten waar jij een keuze uit kan maken. Dit zijn dan onder andere:

  • MP NBR Premium HD, keuze uit meer dan 45 kleuren  een top kwaliteit logomat / schoonloopmat met logo (Nu ook standaard in fotoprint kwaliteit)
  • MP NBR Standaard, UNIEK kies uit 10 rubber kleuren voor uw rand, 32 kleuren voor de bedrukking
  • MP NBR Standaard fijn, keuze uit 32 kleuren, goedkopere bedrukte deurmat maar iets minder kwaliteit dan premium
  • MP NBR Classic, als u heel snel (1 Week) een wasbare logomat nodig heeft. Nu met polyester tapijtpool
  • MP NBR Velour, Scherper drukbeeld dan premium maar beperkte schoonloopwerking (ideale reclamemat / promotiemat voor beurzen)

Dus wil jij ook een deurmat bedrukken. Dan is dit bedrijf een echte aanrader voor jou. Kijk anders eens op de website van dit bedrijf en zie wat ik bedoel.

Deurmat bedrukken