Strandballen bedrukken voor een prima prijs

Strandballen bedrukken

Strandballen bedrukken

Leuk speelgoed op het strand

Heb je ooit wel eens van strandballen bedrukken gehoord? Nee? Ik ook niet! Tot vandaag. Ik bedacht me dat het leuk was online iets te bestellen voor de kinderen waar ze van de zomer lekker mee konden spelen. Ik kwam gepersonaliseerde strandballen tegen en dat leek me perfect! Ik heb voor iedereen een eigen strandbal besteld waar een leuke afbeelding op staat. Zo kan iedereen zijn eigen strandbal herkennen.

Mijn kinderen zijn gek op het strand en omdat we dicht in de buurt van Zandvoort wonen komen we hier ook vaak. Als je ook kinderen hebt herken je het vast wel: aan het einde van de dag is iedereen moe en ga je gehaast weer naar huis. Eenmaal thuis aangekomen ontstaat er nog meer spanning: die ene bal is achtergelaten, of dat leuke emmertje hebben we niet ingepakt. Helaas! Verloren!

Voor iedereen een strandbal

Nu iedereen zijn eigen strandbal heeft weet ik zeker dat we dat drama niet meer gaan meemaken. Zodra iets van mijn kinderen absoluut van hun zelf is, letten ze er heel goed op. Ik heb wel eens mee gemaakt dat we terug naar de auto liepen en de jongste zei “Mam, wacht! Ik ben mijn schepje vergeten!”. Ik had geen idee waar hij het over had, maar we zijn terug gelopen en hebben ‘zijn’ schepje gevonden. Het was zijn schepje niet, maar een schepje van een ander kind dat hem vergeten was, toevallig stond dezelfde naam als die van mijn zoon erop! Tot op de dag van vandaag is dat schepje in onze familie.

Ik heb er veel plezier aan beleefd de nieuwe strandballen te laten bedrukken, ik hoop dat de kids er net zo veel plezier van hebben en we de strandballen ook nog jaren in de familie hebben! Nu nog zien hoe goed de kwaliteit is, misschien bestel ik er dan wel meer producten!