Wilt u buttons bedrukken? Klik hier!

maxilia-logo

Afgelopen vrijdag kwam een medewerker van mij met een goed idee. Hij wilde namelijk buttons bedrukken voor zijn werk jas met het logo er op. Dit vind ik een goed idee en ben ik hier gelijk mee aan de slag gegaan.

Internet51268_mastvlagstaandmodel_150x400

Op het internet zocht ik naar verschillende voorbeelden van buttons bedrukken. Dit ziet er inderdaad leuk uit en representatief. Nu moest ik alleen nog een bedrijf vinden die het idee kan realiseren. Hier weet ik echter niet zo veel van af. Daarom leek het mij verstandig om aan collega’s te vragen waar ik hiervoor terecht kon. Opgegeven moment kreeg ik vaak Maxilia te horen. Dit bedrijf weet namelijk wel raad met mijn vraag en bedrukt werkelijk van alles. Dit maakte natuurlijk enige indruk bij mij en heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf meer informatie op te halen.

Maxilia

De website is makkelijk te vinden en zeer gebruiksvriendelijk. Ook is het overzichtelijk, waardoor ik het juiste product al gauw tegen kom. Geweldig! Nu weet ik dan ook eindelijk hoe dit eruit gaat zien en wat het gaat kosten. aanstekersDit bedrijf heeft overigens een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding. Hierin zijn zij beter dan de concurrent. Dit maakt mijn keuze makkelijker en vertrouwder en heb ik besloten om hier mijn product af te nemen. De buttons heb ik besteld en diezelfde dag kreeg ik nog een digitale proefdruk, geweldig! Ik hoop met dit bedrijf in de toekomst weer samen te werken.