Zoek jij een uitvaartondernemer?

Ben jij woonachtig in de regio Rotterdam en zoek jij een uitvaartondernemer? Dan is Van Essen Uitvaartzorg een uitstekende keus! Als je belt met de uitvaartverzekeraar van de overledene, dan is de kans groot dat de verzekeraar een van de grote uitvaartverzorgers aanraadt. Maar je hoeft hier niet voor te kiezen, je mag altijd zelf een uitvaartondernemer uitkiezen. Het nadeel van de grote partijen is dat het vaak erg onpersoonlijk is en daarbij lopen de kosten vaak ook al snel op. Zoveel mogelijk winst maken lijkt het doel te zijn en niet het naar wens verzorgen van de uitvaart. Bij Van Essen Uitvaartzorg pakken ze dit anders aan!

Kleinschalige uitvaartondernemer

Een groot verschil tussen de grote partijen en Van Essen Uitvaartzorg, is dat deze laatste een kleinschalige uitvaartondernemer is. Dat brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo hebben zij geen grote overheadkosten, waardoor zij de kosten voor een uitvaart ook zo laag mogelijk kunnen houden. Met hetzelfde budget heb je bij hen dus veel meer mogelijkheden. Hoewel geld belangrijk is, is het misschien nog wel belangrijker dat alles geregeld wordt op een manier die past bij de overledene. De kist, de afscheidsdienst, het vervoer naar begraafplaats of crematorium. Om dit goed te kunnen doen, is het belangrijk dat de uitvaartondernemer goed luistert naar de wensen van overledene en nabestaanden. Bij Van Essen Uitvaartzorg is dit een belangrijk punt. Zij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak met oprechte aandacht en adviezen. Zo lukt het hen keer op keer om een uitvaart te verzorgen die helemaal past bij de overledene en die de nabestaanden met een goed gevoel achterlaat. Zij zijn dus te kenmerken door:

  • persoonlijke aandacht
  • oprechte adviezen
  • onafhankelijk, kleinschalig en lokaal
  • betaalbare diensten

Dit zorgt voor een mooi en waardig afscheid. Op de website van deze uitvaartondernemer kun je aan de reacties van mensen zien dat zij hun doelstellingen ook echt waar maken!

Voorbereiden

In veel gevallen is het zo dat je de kans hebt om je voor te bereiden op een overlijden. Dat betekent dat er al op tijd een uitvaartondernemer uitgezocht kan worden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij mensen die op leeftijd raken, maar ook bij mensen die ziek zijn. Misschien is er sprake van een euthanasiewens of ligt iemand al in een hospice. Je kunt op dat moment al een afspraak maken met Van Essen Uitvaartzorg om alles eens door te nemen. Op het moment dat het overlijden daar is, is de basis dan al geregeld. Helaas heb je niet altijd de mogelijkheid van een goede voorbereiding, soms moet je op stel en sprong een beroep doen op een uitvaartondernemer omdat iemand door een ongeluk om het leven komt. Ook dan staat Van Essen Uitvaartzorg voor jullie klaar om voor jullie een afscheid te organiseren dat recht doet aan de overledene. Door hun ervaring en doordat zij goed luisteren, weten ze ook in dit soort situaties een waardige en persoonlijke uitvaart te verzorgen. Heb je nu meteen of op kortere of langere termijn een uitvaartondernemer nodig? Neem dan gerust contact op met Van Essen Uitvaartzorg om de mogelijkheden door te nemen.