Lichtreclame

Lichtreclame

cyber monday neon light typography premium editable text effect

Lichtreclame op 4 manieren inzetten

Een eigen bedrijf met een eigen bedrijfspand hebben is natuurlijk geweldig. U wilt in dat geval natuurlijk ook dat uw pand goed opvalt. Het liefst natuurlijk dag en nacht. Hoe doet u dat? Met lichtreclame! Met lichtreclame is uw pand 24/7 zichtbaar voor voorbijgangers en daarmee voor potentiële klanten. In dit blog krijgt u van ons dan ook 4 manieren om lichtreclame in te zetten.

1. Lichtbak en logo

Een lichtbak met het logo van uw bedrijf als lichtreclame zorgt ervoor dat toevallige passanten meteen zien dat uw bedrijf zich in uw pand bevindt. Als de huisstijl dan ook nog aanspreekt, is de kans groot dat ze misschien ook wel even binnen komen wandelen. Mensen die niet toevallig langskwamen maar doelbewust op zoek waren naar uw bedrijf, kunnen uw bedrijf dan ook meteen makkelijker vinden.

2. Letters die licht geven

Naast een lichtbak met uw logo, kunt u natuurlijk ook kiezen voor letters die zelf licht geven. Zo kunt u uw bedrijfsnaam bijvoorbeeld laten plaatsen. U kunt het daarnaast ook gebruiken voor een slogan of een boodschap.

3. LED-neon strips

U wilt uw bedrijf mooi met licht promoten, maar u wilt natuurlijk ook duurzaam te werk gaan. Hiervoor zijn LED-neon strips ideaal. Deze strips hebben een lange levensduur en ze zijn in veel diverse tinten verkrijgbaar. U vindt er dus altijd wel eentje die past bij de huisstijlkleuren van uw bedrijf.

4. LED-frames

Met LED-frames kunt u uw geprinte materiaal extra goed belichten. Op die manier vallen ze extra goed op. Kies het juiste lichtelement en u kunt uw promotiemateriaal op een sterke manier uitlichten voor uw doelgroep. Dit is ook een zuinige manier van lichtreclame, omdat ze in iedere gewenste vorm en maat kunnen worden gemaakt.

Opvallen met uw bedrijfspand

Als u uw eigen pand heeft, wilt u natuurlijk opvallen met uw bedrijf. Wilt u meer tips voor hoe u dat aanpakt? Lees dan nog wat meer van onze leerzame blogs.