Aanrader: windscherm terras

xterior-logo

Van mijn baas kreeg ik de opdracht om een windscherm terras aan te schaffen. Hij wilde namelijk deze aankomende zomer een nieuwe start maken met het terras. Hiervoor wilde hij de windschermen aanschaffen die het terras mooi zouden kleden. Dit vond ik een leuk idee. Omdat de baas en ik hier het vaak over hebben, heeft hij mij de opdracht gegeven om een nieuw windscherm terras aan te schaffen.

Netwerk

Aan collega’s en vrienden vroeg ik waar zij de windschermen voor het restaurant waar zij werken kopen. Bij Xterior kochten de meesten van hen de windschermen. Dit maakt natuurlijk veel indruk bij mij. Daarom heb ik besloten om verschillende aanbieders te zoeken op het internet en die vervolgens vergelijken met Xterior.

Internetsalvia-terrasschermen-xterior

Op het internet kwam ik veel bedrijven tegen die mij konden helpen met mijn vraag. Het waren uiteindelijk veel bedrijven die mij konden helpen, en  toch is er maar een bedrijf die ons als beste naar voren kwam. Dit bedrijf is Xterior. Zij zijn veruit de beste en weten als geen ander om de beste volledige terrassen te verzorgen voor restaurants. Toch had ik nog wat vragen over het juiste product.

Servicegypsy-terrasschermen-xterior

Een van de medewerkers nam vriendelijk de telefoon op en stond mij netjes te woord. Ze was zeer behulpzaam en vroeg naar verschillende informatie om een beter beeld te krijgen. Zestelde enkele suggesties voor. Mijn baas was zeer tevreden met de voorgestelde producten, en wist uiteindelijk welke hij wilde. Geweldig bedrijf! We gaan zeker vaker hier onze producten aanschaffen.