De voordelen van onafhankelijke hypotheekadviseurs

financiele-meesters-logo

Onafhankelijke hypotheekadviseurs vind je bij Financiële Meesters. Ze voorzien graag iedereen van een passende hypotheek bij ieders persoonlijke situatie, met een bank naar keuze en met de laagste rente garantie. De meesters maken de moeilijke zaken makkelijker. Ze helpen iedereen met een duidelijk en eerlijk advies. Of je nou je eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen of een andere hypotheek wilt, je kan een passend advies verwachten. Ze zijn specialist in het financieel hypotheekadvies voor particulieren. Ze hebben jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en ze kunnen met hun verplichte permanente educatie geruststellen dat ze hier verstand van hebben. De onafhankelijke hypotheekadviseurs doen zaken met het intermediair. Dit zijn niet alleen de banken, maar ook pensioenfondsen en verzekeraars. Deze bieden een enorme hoeveelheid financiële producten aan.

Hoe zorgen ze voor het juiste advies

Voor het juiste klantgerichte advies is het belangrijk om jouw wensen en behoeften goed in kaart te brengen. Wanneer ze jouw wensenpakket hebben kunnen ze banken en verzekeraars selecteren die hier het beste bij aansluiten. Het totale aanbod brengen ze voor jou qua prijs, voorwaarden en service overzichtelijk in kaart. Zo zie je in één oogopslag wie het beste bij jou past. Ook betaal je geen provisie, maar een vast tarief per product. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

De meerdere hypotheekvormen

Er zijn veel soorten hypotheekvormen: Annuiteitenhypotheek, lineaire hypotheek, aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek, bankspaarhypotheek, levenhypotheek, beleggingshypotheek, krediethypotheek en de hybride hypotheek. De onafhankelijke hypotheekadviseurs zoeken dit helemaal voor jou uit. Een hypotheek schaf je aan wanneer je een lening nodig hebt voor een onroerend goed, dit kan een huis of bedrijfspand zijn. De partij die de lening aangaat is een hypotheekgever. De bank of hypotheekverstrekker is de hypotheeknemer een hypotheek bestaat in de meeste gevallen uit 3 onderdelen:

  • lening 
  • aflossing
  • verzekering

Elk jaar worden de hypotheekregels aangepast door de rijksoverheid.