Aanrader: Holland Warmte

logo-holland-warmte

Over een paar dagen loopt mijn contract af bij de huidige leverancier van mijn ketel. Over de diensten van de leverancier ben ik alles behalve tevreden. Van familie en vrienden kreeg ik te horen dat we eens moesten kijken bij Holland Warmte. Over dit bedrijf had ik ook al eens wat gelezen in de telegraaf. Daarom leek het mij verstandig om meer informatie over Holland Warmte op te doen.

Internetcv-ketel-warmte

Op het internet was Holland Warmte goed te vinden. De website zag er overzichtelijk uit. Je ziet direct wat hetbedrijf aanbiedt. Het bedrijf heeft een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en weet duidelijk de beste service te leveren. Dit bedrijf is veruit beter dan mijn vorige leverancier. Toch had ik nog enkele vragen over de diensten van het bedrijf. Daarom heb ik besloten om een van de medewerkers van het bedrijf te spreken.

Contactcv-ketel-holland

De telefoon werd vriendelijk opgenomen. Gedurende het gesprek werd ik netjes te woord gestaan. Het was dan ook een prettig gesprek met de medewerker van het bedrijf. Het was mij al gauw duidelijk, nadat ik het gesprek had met de medewerker. Van de medewerker kreeg ik te horen dat ik een garantie kon krijgen van wel dertien jaar! Ook heeft dit bedrijf een geweldige aanbieding waar ik op dit moment goed gebruik van kan maken. Top bedrijf! Dit bedrijf heeft zeker mijn vertrouwen gewonnen. De volgende week komt de monteur onze nieuwe ketel al installeren. Overigens raden we dit bedrijf zeker aan bij vrienden en familie.