Frietwagen Limburg is de beste!

logosnackwebsite5

Van mijn baas kreeg ik de opdracht om naar een Frietwagen Limburg te kijken. De frietwagen Limburg moet namelijk voor ons bedrijfsterrein staan, omdat wij binnenkort tien jaar bestaan. Mijn baas wilt dit vieren met het personeel die hem heeft geholpen met het onderhouden van het bedrijf. Dit vind ik dan ook een goed idee. Hij vertelde mij dat ik eens moest kijken bij Snackmobiel.nl. Het leek mij een verstandig idee om dit bedrijf te vergelijken met andere bedrijven.

Internetimage008-300x200

Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren die mij goed op weg konden helpen. Deze bedrijven hebben allemaal een goede dienst. Na de diensten met het bedrijf te vergeleken te hebben is het voor mij ook duidelijk geworden. Snackmobiel steekt ver boven de rest uit. Zij hebben een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en weten als geen ander om voor het beste frietje te zorgen. Mijn collega vertelde mij ook nog eens dat wij eens moesten kijken bij Snackmobiel. Dit geeft mij natuurlijk veel vertrouwen en maakt mijn keuze makkelijker.

Contactimage002-300x200

Het leek mij verstandig om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. Zo kan ik namelijk de mogelijkheden bespreken. De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers. De medewerker stond mij gedurende het gesprek en dacht goed mee met mijn ideeën. Geweldig! Over twee weken staan zij voor ons op het terrein. Wij kijken nu al uit naar de frietjes van Snackmobiel!