Wilt u uw droom waar maken en gaan werken in Portugal?

Toen ik op de middelbare school zat, moesten wij bij mentorles ooit een bucketlist opstellen. Wij wisten toen nog niet wat een bucketlist was, en dit werd ons daarom uitgelegd. Ik heb daar nooit spijt van gehad. Ik heb namelijk allerlei zaken opgeschreven en deze bewuste bucketlist heb ik altijd goed bewaard. Ik pak het er soms nog wel bij en dan kijk ik er naar. Er zijn bepaalde zaken afgevallen; zo hoef ik niet meer naar een concert van de spice girls. Wat nog altijd wel op mijn bucketlist staat en wat er toen ook al op stond is: werken in Portugal. Als kind ging ik vaak met mijn ouders naar Portugal. Om deze reden heb ik altijd goede herinneringen gekoesterd als het gaat om Portugal. Ik ben na de middelbare school mijn opleiding tot verzorgende gaan doen. Deze opleiding heb ik net afgerond en nu is het voor mij tijd om aan het werk te gaan als verzorgende. Echter haal ik zo nu en dan mijn bucketlist er bij en zie ik telkens weer ‘werken in Portugal’ staan. Omdat mijn relatie onlangs is verbroken ligt de hele wereld aan mijn voeten, heb ik bijna geen verplichtingen en verantwoordelijkheden en kan ik dus alle kanten op. Om die reden ben ik de route om te werken in Portugal verder uit gaan zoeken. Ik heb op het internet gezocht naar werken in Portugal en omdat ik nu ook volwassen ben kan ik alles zelf uit gaan zoeken. De vrijheid die komt kijken bij het zoeken naar de mogelijkheden om te werken in Portugal bevallen me goed! Ik kan alles doen wat ik wil, dus waarom niet werken in Portugal zoals mijn bucketlist dat heeft betaamt? Op het internet zocht ik op werken in Portugal en kwam ik op de website terecht van gedma.nl . Op deze website was veel informatie te vinden wanneer je wilt werken in Portugal. Dit was voor mij erg informatief en dat was voor mij het begin van het werken in Portugal. Nadat ik deze website heb bezocht ben ik verder werk gaan maken van het idee.

Werken in Portugal en een website in het Nederlands

Omdat ik niet de eerste uit Nederland zou zijn die wilde werken in Portugal, was de website gedma.nl compleet in het Nederlands. Dit vond ik erg prettig omdat ik nog niet Portugees kan lezen, schrijven of verstaan. Ik heb daarom via die website veel informatie kunnen verkrijgen in het Nederlands over het werken in Portugal. Ik ben vanuit daar verder gaan zoeken naar de vervolgstappen. Omdat ik wilde werken in Portugal ben ik ook begonnen met een cursus via de app om Portugees te leren. Dit gaat me tot nu toe goed af! De website gedma.nl heeft me uiteindelijk de juiste vacature geboden waar ik nu werkzaam ben. Het bevalt me ontzettend goed en gedma.nl heeft me hierin goed geholpen.

Bent u ook op zoek naar een once in a lifetime experience?

Wanneer u ook zou willen werken in Portugal en u wilt hierin goede informatie en vacatures vinden, gaat u dan eens:


  • Naar de website gedma.nl surfen
  • De informatie vinden waar u naar op zoek bent om te werken in Portugal
  • Contact opnemen met de mensen van gedma.nl om uw plan verder uit te werken

Ik hoop dat u uw droom net als mij kunt najagen als het gaat om werken in Portugal, en u dit misschien net als mij van uw bucketlist kunt afstrepen!