Wilt u samenwerken met dit bouwbedrijf in Zevenaar?

Mijn man en ik woonden al 5 jaar lang in een mooi rijtjeshuis in Zevenaar. Ondanks we dit huis leuk vonden waren er een paar nadelen. Het huis was te klein voor gezinsuitbreiding. Mijn man en ik willen namelijk wel beginnen aan kinderen, en die passen gewoon niet in dit huis. Of ja, ze hadden in een slaapkamer gepast, maar we willen graag drie kinderen, en om ze nou alle drie in een slaapkamer te laten slapen lijkt me geen goed idee. Ook stond ons vorige huis aan een zeer drukke straat. In deze straat konden wij onze auto vaak niet kwijt en mijn man kon hier erg boos van worden. Kortom; we hadden een nieuw huis nodig en waren hiernaar op zoek. Na een paar bezichtigingen van huizen waar we ook niet enthousiast van werden kwam mijn man met het idee om zelf een huis te bouwen. Of ja, zelf… We wilden een bouwbedrijf in Zevenaar inhuren die het voor ons konden doen. Mijn man wilde wel het huis zelf ontwerpen, want hij is al jaren architect. Hij heeft uiteindelijk een prachtige vrijstaande woning ontworpen van hele gave bakstenen met een mooie rieten kap. We hadden dus alleen nog het bouwbedrijf in Zevenaar nodig die onze droom kon realiseren. Ik kan u vertellen; wij wonen nu al een paar maanden in ons droomhuis dus het vinden van het bouwbedrijf in Zevenaar is zeker gelukt. Toen wij nog naar een bouwbedrijf in Zevenaar zochten kwamen we op verschillende websites uit, maar voor ons sprong de website bouwgroephuiskes.nl er helemaal uit. Deze website ziet er overzichtelijk uit, zegt waar het op staat en leggen kort en bondig uit welke diensten ze leveren en wat ze voor iemand kunnen betekenen. Dat is waar wij van houden; kort en bondig.

Voor een goed bouwbedrijf in Zevenaar ben je bij bouwgroephuiskes.nl op de goede plek

Zoals ik net benoemde werd er op de site snel duidelijk welke diensten ze bieden. Ik vond dit erg prettig omdat ik dyslectisch ben en niet van lange teksten houd. De letters gaan dan dansen en dan weet ik niet meer waar een tekst over gaat. Op deze website kon ik prima volgen wat ze boden, en daarom besloot ik snel contact op te nemen. Toen ik contact op nam was ik zeker niet teleurgesteld. Ik werd aardig te woord gestaan en we konden meteen een afspraak maken om kennis te maken met dit goede bouwbedrijf in Zevenaar. In het kennismakingsgesprek werden mijn man en ik goed te woord gestaan en werd het precies duidelijk wat er zou gaan gebeuren als we samen gingen werken met dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft ons huis helemaal perfect gebouwd

Wij zijn hartstikke blij met wat dit bedrijf ons geleverd heeft. Het huis ziet er precies zo uit als op de tekeningen. Al met al zijn we blij omdat:

  • De website van dit bouwbedrijf in Zevenaar duidelijk is, we wisten wat we ongeveer konden verwachten
  • In het kennismakingsgesprek van dit bouwbedrijf in Zevenaar nog duidelijker gemaakt werd hoe het hele proces zou gaan verlopen
  • De mensen die bij dit bouwbedrijf in Zevenaar werken extreem aardig zijn en ons goed te woord hebben gestaan als we een vraag hadden

Zoekt u ook een bouwbedrijf in Zevenaar? Dan zou ik zeker bij dit bedrijf gaan kijken. U zult er geen spijt van hebben!