Welke leverancier moet u benaderen voor goede kunststof bakken?

Al een poos run ik samen met een vriendin een manege. Onze visie is dat paarden altijd vrij moeten kunnen lopen en da ze het liefst niet in de stallen staan de hele dag. Dus kozen we voor een grote track rondom diverse grasweides. Om die track te realiseren wilden we de hele rondgang in het zand hebben en tevens diverse voer- en watergelegenheden creëren zodat de paarden en pony’s volop in beweging zijn. Ik heb vanuit het verleden goede ervaringen met kunststof bakken die gebruikt worden voor pallets of voor hygiëne. Deze kunnen gebruikt worden voor water, maar ook voor hooi. Nu is in de buurt wel een aantal scharrelboertjes die ze aanbieden, maar ik ben daar dan weer erg voorzichtig mee. Je weet niet wat er in de kunststof bakken heeft gezeten. Op internet gingen we rondkijken voor nieuwe kunststof bakken. We kwamen toen terecht op de website van boxpall.nl waar we nieuwe ongebruikte kunststof bakken aan konden kopen en ook meerdere tegelijk. Zelfs waren er maten bij die ik nog niet kende, dus ook voor de kleine pony’s konden we te kust en te keur. We wilden wel een aantal kunststof bakken met gaatjes voor het hooi zodat het stof tussen de gaatjes kan weglopen. En waterdichte kunststof bakken voor het opslaan en aanbieden van water. Wel had ik nog wat vragen over de levering, omdat we graag alles in een keer wilden ontvangen. Maar de medewerkster die ik aan de telefoon kreeg kon me gelukkig goed gaan helpen. Al snel kreeg ik de offerte en konden we de bestelling gaan goedkeuren en plaatsen. Het leuke was dat we in de tussentijd van een boer in de buurt nog twee kunststof bakken hadden gekregen voor het aanbieden van hooi in de stallen of op de track. Deze ging ik natuurlijk wel bewaren want je weet maar nooit immers. We kregen de bestelling dezelfde week nog binnen. We waren met de levering zeer tevreden. De bezorger kon ze keurig netjes zelfs met een heftruck op de gewenste plek zetten. Maar we wilden dat het liefst zelf doen in eigen tijd. De kunststof bakken hebben we eerst even afgespoten, gewoon voor de zekerheid en samen naar de gewenste plek gebracht. De dichte kunststof bakken hebben we toen gevuld met water.

Deze kunststof bakken zijn van hoge kwaliteit

We zochten de volgende waterbakken”De geleverde bakken waren precies zoals verwachte en heel handig te vervoeren op ons kleine karretjes. Wel leeg natuurlijk. Het water hebben we zelf kunnen vullen en dat ging gemakkelijk. Toen alle kunststof bakken op hun plek stonden en ook de kunststof bakken voor het hooi waren geplaatst konden de paarden en pony’s hun track gaan ontdekken.

Wij gaan dit bedrijf onthouden

Erg blij zijn we, omdat we duidelijk kunnen zien dat de paarden veel plezier van de kunststof bakken hebben. Ze wandelen de hele dag een beetje rond en kunnen natuurlijk ook de wei op. Voor ons is het fijn dat de paarden al snel de kunststof bakken hebben gevonden om zo hun behoeftes te vervullen. Met andere woorden:

  • De website biedt veel mogelijkheden
  • De werknemers zijn erg vriendelijk
  • De prijzen zijn erg gunstig.

Het is zeker de moeite waard om de website eens te gaan bezoeken.