Waar moet u zijn voor een sneltest voor corona in Rotterdam?

Ik ben het niet eens met de samenleving op dit moment, maar omdat ik wel gewoon mijn dingen wil kunnen doen, moet ik er helaas wel aan mee doen. Ik wilde dit keer dus naar een voorstelling en dit mocht alleen als ik een negatieve corona sneltest zou hebben. ik hield helemaal niet van die stokjes in mijn neus, maar het was nu helaas even niet anders. Ik had al eens eerder getest voor ik het vliegtuig in mocht en die viel gelukkig wel mee. Ik besloot dus hetzelfde bedrijf te benaderen voor een sneltest voor corona in rotterdam. Dit was waar ik woonde dus dan hoefde ik tenminste geen hele stukken te rijden voor ik een sneltest kon gaan doen. Ik had het adres van het bedrijf waar ik eerder was geweest al snel weer gevonden. Op hun website coronasneltest123.nl kon ik gemakkelijk een afspraak voor een sneltest voor corona in rotterdam inplannen. De website had een knop waar je op kon klikken als je een afspraak wilde maken. De eerst volgende afspraak opties werden dan weergegeven en ik kon kiezen welk tijdslot mij het beste zou uitkomen. Het feit dat ik kon kiezen was fijn, want dan kon ik er in ieder geval voor zorgen dat het zo min mogelijk in de weg zat van mijn andere afspraken. Ik las alle informatie op de website nog eens door. Vorige keer had ik een gewone PCR test gedaan en geen sneltest, dus ik wist niet precies wat een sneltest voor corona in rotterdam inhield. Op de website kon ik lezen dat ik ook bij een sneltest een certificaat kon krijgen en dit was precies wat ik nodig had. Na het doen van de sneltest voor corona in rotterdam zou ik binnen 15 minuten al een sms krijgen met de uitslag. Dat was inderdaad wel heel snel en zou mij heel snel na de test duidelijkheid geven. Het certificaat zou ik uiteindelijk kunnen gebruiken om te laten zien bij de deur van de voorstelling om naar binnen te mogen. Ik besloot om een afspraak op deze website in te plannen voor een sneltest voor corona in rotterdam. er was gelukkig een goed tijdstip beschikbaar die mij ook schikte dus ik besloot deze direct te boeken.

Een sneltest voor corona in rotterdam is via deze website snel gedaan

Ik ging op de dag van de afspraak naar het gebouw van dit bedrijf. Daar werd ik zeer netjes behandeld. De mensen die de sneltest bij mij afnamen stelde me gerust en wisten heel goed wat ze deden. De test deed geen pijn en ik kreeg precies te horen wat mij te wachten stond. Ik vond dit een hele goede service. De test was zo gedaan en ik stond snel weer buiten. Na 15min kreeg ik inderdaad een sms. Ik kon naar mijn voorstelling!

Snelle service en fijne medewerkers

Ik kan deze website aan iedereen aanraden die op zoek is naar een sneltest voor corona in rotterdam. ik doe dit met de volgende redenen:

  • De medewerkers zijn zeer aardig
  • een sneltest voor corona in rotterdam is niet zo duur
  • De service was heel snel

Heeft u ook een sneltest voor corona in rotterdam nodig dan zou ik dit bedrijf zeker aanraden.