Is werken in het buitenland ook iets voor u?

Ik besloot vorig jaar een tussenjaar te nemen omdat ik even geen behoefte had in school. Ik heb toen een jaar lang gewerkt bij de albert heijn, bij de Kruidvat, en heb ook een kook curus gevolgd. Ik wilde dit jaar nog een tussenjaar nemen om een reis te maken maar ik zag dat ik toch behoorlijk wat van mijn verdiende geld inmiddels weer had uitgegeven. Dit is waarschijnlijk grotendeels opgegaan aan het nieuwe bed, de nieuwe tv en de nieuwe auto die ik heb gekocht. Dit zijn allemaal best wel dure dingen namelijk. Daar bovenop huur ik een appartement, en omdat ik geen student ben mag ik niet wonen in een goedkope studentenwoning. Ik betaal dus 900 euro huur per maand. Ik was teleurgesteld dat ik niet kon gaan reizen dit jaar en vertelde dit aan een vriendin op een terras. Mijn vriendin zei: ‘Waarom ga je niet werken in het buitenland?’ Ik had hier nog helemaal niet over na gedacht. Door te werken in het buitenland kan ik namelijk én op reis én werken tegelijk. Dit was echt een top idee. Ik ben meteen toen ik thuis kwam gaan googelen op de term werken in het buitenland. Ik kwam op verschillende vage websites terecht en snapte er eerlijk gezegd allemaal geen snars van. Uiteindelijk kwam ik op de website gedma.nl uit. Op deze website zag ik heel overzichtelijk allemaal vacatures om te werken in het buitenland in verschillende landen, ook de functies werden vermeld. Ik kon nu overzichtelijk kiezen waar ik kon werken in het buitenland. Dat heb ik daarom ook gedaan via deze website en heb ervoor gekozen me aan te melden voor de vacature van helpdesk medewerker van een hotel in Lissabon. Ik ben zo blij dat ik een leuke plek heb gevonden om te werken in het buitenland via deze website. Of ik de baan krijg weet ik nog niet zeker, maar ik weet wel zeker dat als ik de baan niet krijg ik terug kom op deze website om een plek te zoeken om te werken in het buitenland.

Een plek om te werken in het buitenland is makkelijk te vinden via deze website

Zoals ik net al zei was de website hartstikke overzichtelijk waardoor ik makkelijk een overzicht had van plekken waar ik kon werken in het buitenland. Door deze overzichtelijkheid heeft u dus niet het gevoel koppijn te krijgen van de site, en kunt u dus makkelijk alle vacatures bekijken van alle baantjes zodat u hopelijk net als ik snel kan gaan werken in het buitenland.

Ik hoop dat ik mijn baan krijg in Lissabon

Ik hoop dat ik mijn baan krijg in Lissabon, en dat die mogelijkheid er überhaubt is heb ik te danken aan deze fantastische website. Ik zal nog een keer voor u samenvatten waarom ik zo blij ben met deze website:

  • werken in het buitenland is makkelijk door deze website
  • Er staan veel vacatures om te werken in het buitenland op deze website, keuze genoeg dus
  • Deze website is erg overzichtelijk

Wilt u ook werken in het buitenland? Dan moet u zeker een kijkje nemen op deze website. Werken in het buitenland was nog nooit zo makkelijk!