Het WK komt er weer aan!

legbordstelling

Je voelt de spanning al langzaamaan groeien want het WK voetbal komt er weer aan! Dit is een tijd waarin we als kikkerlandje toch allemaal wat dichterbij elkaar komen en samen pal achter oranje staan. In de straten hangen er gezellige oranje vlaggetjes, iedereen is vrolijk en heeft zin in de wedstrijd. De buurman neemt een opbergkrat bier mee en deelt uit aan iedereen die er wel eentje lust. Het is werkelijk genieten en we kunnen allemaal niet wachten. De voorbereiding zijn dus ook weer in volle gang en hierbij mag niets vergeten worden. Dit artikel geeft je wat tips zodat je samen met je familie en vrienden een fantastische avond kunt beleven. Dan hoeft oranje er alleen nog voor te zorgen dat ze ook winnen.

Denk ook aan de hapjes en drankjes

Dus, de eerste wedstrijd is op woensdag om negen uur in de avond. Je rijdt met je opbergkrat en tas naar de supermarkt om alvast lekkere dingen te halen voor de gasten die vanavond gezellig komen kijken bij je thuis. Ten eerste is het goed om voldoende te drinken in huis te hebben, denk hierbij aan bier en wijn en misschien zelfs champagne, maar het is ook goed om voldoende fris in huis te hebben. Verder is het lekker om een aantal hapjes en snacks op tafel te hebben staan. Het kan leuk zijn om een plank met allerlei tapas te serveren, of je kunt ook gaan voor de klassieke borrelhapjes uit de frituur met de tijdloze bitterbal erbij.

Wees niet te fanatiek

Wanneer het gezellig is met z’n allen kan het misschien verleidelijk worden om een beetje te fanatiek te worden. We gaan nog harder juichen en nog meer drankjes drinken en wanneer er wordt gewonnen kan de muziek natuurlijk aan en het feest mag dan beginnen! Dit is natuurlijk hartstikke gezellig allemaal, maar het blijft belangrijk om rekening te houden met anderen. Je buren kunnen het bijvoorbeeld wat minder leuk vinden dat de bas van de muziek om 4 uur ’s ochtends nog keihard staat te bonken terwijl ze de volgende dag vroeg moeten werken. Houd hier rekening mee.