Eco tassen bedrukken doe je voordelige bij Greengiving

Als je je bedrijf wilt promoten door tassen te bedrukken, dan kun je het beste eco tassen bedrukken. Het milieubewustzijn is bij meer en meer mensen aardig sterk ontwikkeld. Dat is ook niet zo gek aangezien de consequenties van ons gedrag steeds beter zichtbaar zijn. Als de modellen met berekeningen laten zien dat we binnen deze generatie al flinke problemen gaan krijgen, dan is het lastig om je kop het zand te steken. Als het alleen bij die modellen en berekeningen zou blijven, dan zou men nog kunnen vluchten in een intellectueel scepticisme waarbij men alles wat wetenschap is gewoon ter discussie stelt. Als je immers alles reduceert tot een geloof of een persoonlijke zienswijze, dan komt de autoriteit van de wetenschapper ook op losse schroeven te staan. Die modellen en cijfers zijn dan ook maar gewoon een perspectief. Waarom zouden we dat geloven? Het is ongetwijfeld onderdeel van een soort complot waarin de overheid mensen bang probeert te maken. Dit is allemaal een optie zolang je niet zelf ervaart dat het klimaat verandert. Maar dat wordt lastig als je ieder jaar weer nieuwsberichten hoort van overstromingen, bosbranden, extreme hittegolven, droogjes, smeltende ijskappen, et cetera. Mede ook omdat je die hitte en droogte bijvoorbeeld ook zelf ervaart. Daarom zijn mensen zich meer en meer bewust van het feit dat we zuinig moeten zijn op onze aarde. Dat is niet langer een persoonlijke keuze, maar een morele verantwoordelijkheid. Daarom ontstaan er ook fenomenen als vliegschaamte. Als je immers gaat vliegen, dan ben je onderdeel van het probleem. Zodra je met plastic tassen je bedrijf gaat promoten, dan ben je ook onderdeel van het probleem en men zal je daarop veroordelen. Maar als je kiest voor eco tassen bedrukken, dan ben je onderdeel van de oplossing. Je laat immers ook zien dat je begaan bent met het milieu. Voorheen was het oordeel misschien al snel positief als men iets gratis kreeg. Maar nu is dat niet meer zo. Men kan dus een gratis tas in ontvangst nemen en jou als gever vervolgens moreel veroordelen. Maar dat kan ook in je voordeel werken. Als je kiest voor eco tassen bedrukken, dan zal men je positief beoordelen omwille van de gift en het feit dat het een milieuvriendelijke gift is. Op die manier kun je als promotor dus inspelen op deze gevoeligheid voor het milieu via eco tassen bedrukken. Indien je kiest voor eco tassen bedrukken, dan kun je terecht bij greengiving. 

Verschillende eco tassen bedrukken regel je online bij greengiving.nl

Als je kiest voor eco tassen bedrukken, dan kun je terecht op de website van greengiving.nl. Hier kun je meteen zien wat voor soort eco tassen je kunt bedrukken. Je leest ook meer over de hele procedure rondom het bestellen en bedrukken van de tassen. Je kunt bijvoorbeeld via een proefdruk zien hoe de tas inclusief opdruk eruit komt te zien. Als je tevreden bent dan kun je bijvoorbeeld 1000 eco tassen bedrukken. 

Neem contact op met greengiving

Als je meer wil weten over de mogelijkheden, dan kun je contact opnemen. Tevens vind je op de site ook informatie over het bedrukken van andere artikelen zoals: 

  • Pennen 
  • Doppers
  • Groeipapier