American factoring Finqle is een goede oplossing

American factoring Finqle

Wat waren wij blij met de  American factoring Finqle methode.  Dit houdt in dat American factoring Finqleeen factormaatschappij jouw factuur opkoopt en hiermee in het bezit komt van het vorderingsrecht. Voordeel is dat je op deze manier binnen 24 uur jouw geld al op de rekening hebt staan. Als eigenaar van een groot bedrijf vinden wij dit een geweldige oplossing.

Als voorbeeld kan ik een verhaal vertellen van een jaar terug. Wij kregen een opdracht om snel een zeer grote partij goederen naar een bedrijf te sturen.  Natuurlijk hebben wij toen meteen actie ondernomen, omdat dit een flinke som geld in ons laadje kon brengen. De goederen waren binnen een dag al verstuurd en ontvangen, daar ontbrak niets aan. Waar het wel aan ontbrak was de betaling van deze klant. 

American factoring Finqle heeft ons bijzonder goed geholpen

American factoring FinqleNormaal kan je altijd wel een keer te laat een rekening betalen. Maar als je niets meer van je laat horen na een grote partij goederen in ontvangst te hebben genomen, dat gaat echt niet. Ook wij moeten aan bepaalde eisen voldoen en daar is onze administratie van bijhouden één van. Ondanks vele herinneringen en op een gegeven moment diverse aanmaning is deze zaak voor de rechter gekomen. Uiteindelijk hebben wij wel onze betaling mogen ontvangen, maar dat heeft zeker een jaar geduurd.

Tegenwoordig kan je dit soort zaken op een heel andere manier aanpakken. De American factoring Finqle manier.  natuurlijk moet je zelf wel eerst op zoek gaan naar een factormaatschappij, die deze rekening van jou over wilt kopen.  Gelukkig hebben wij daar al snel een zeer goed adres voor gevonden, de naam van dit bedrijf is Finqle. Zij kopen als het ware meteen onze factuur over en gaan het proces met de debiteur aan. Wij hebben daar geen last van, want wij krijgen onze rekening meteen betaald.